Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Έλα

Σας παρουσιάζω το νέο μου κόλλημα για αυτή την εποχή. Τραγουδάει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, και ο Πάνος Μουζουράκης που τον γνωρίσαμε ως Τζάμπα στους S1ngles.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Το ταλέντο του κουνελιού

Ο καθένας έχει ένα σκοπό στη ζωή του. Ποιός είπε όμως οτι τα κουνέλια μπορούν μόνο να είναι χαριτωμένα και να γίνονται στιφάδο; Μέγα λάθος..Έχουν και άλλα ταλέντα (κρυφά στους περισσότερους) :

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Αγαπημένο reality!!


Το τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος για το reality του ΑΝΤ1 "Η Στιγμή της Αλήθειας". Όσοι έχουν βήμα βγαίνουν και το κατηγορούν οτι είναι πολύ σκληρό παιχνίδι και πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να κερδίσει ένα ποσό. Να θυμηθούμε βέβαια οτι μόλις είχε αρχίσει η τρέλα των reality με το Big Brother πάλι βγαίναν και το κατηγορούσαν για το οτι δεν υπήρχε σεβασμός στη προσωπική ζωή των παικτών.
Εγώ σε όλα αυτά ένα μόνο έχω να απαντήσω. Το λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Μ' αρέσει τρελά που ξεκατινιάζονται. Ίσως είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω. Και να εξηγηθώ: Απο τη στιγμή που ο παίκτης πηγαίνει με την θέληση του, είναι ενήλικος και έχει συναίσθηση που πηγαίνει και τί πρόκειται να γίνει, δε καταλαβαίνω γιατί εμένα πρέπει να με ενοχλεί όλο αυτό. Φυσικά εγώ δε θα πήγαινα σε αυτό το πρόγραμμα και αυτή είναι επιλογή μου, όπως επιλογή είναι και των παικτών να πάνε. Και στη τελική όλοι οι ηθικολόγοι που κρίνουν αυτό το παιχνίδι σίγουρα τα περισσότερα από αυτά που λένε οι παίκτες τα έχουν κάνει ή τα έχουν σκεφτεί, αν όχι και χειρότερα.