Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Επανεμφάνιση στην blog-όσφαιρα

Buongiorno!!
Μετά από απουσία αρκετών ημερών (για να μη πω μήνα και κάτι) θυμήθηκα οτι κάπου στο διαδίκτυο υπάρχει και ένα blog το οποίο το είχα παρατημένο (για να μη το πω αλλιώς). Λοιπόν τα νέα μου:
1. Παραιτήθηκα!! Συνήθως αυτό είναι κακό μαντάτο αλλά στη περίπτωση μου ήταν η καλύτερη λύση. Εκτός από το ανύπαρκτο 8ωρο, ο τυπάς που είχε την εταιρία αποδείχτηκε πολύ μ@λάκας και από τη στιγμή που ούτε ενοίκιο αλλά ούτε σκυλιά, γατιά ή παιδιά έχω να φροντίζω γιατί να κάθομαι να σκάω και να έχω τον άλλο να μου γκρινιάζει.. Έτσι, τη Παρασκευή που μας πέρασε μάζεψα τα κουβαδάκια μου και ξεκίνησα για άλλη παραλία. Όχι άλλη δουλεία δεν έχω βρει αλλά πραγματικά προτιμώ να πάω για πωλήτρια, παρά να έχω για αφεντικό αυτόν.
2. Διακοπές δεν έχω κανονίσει τίποτα. Μου έχουν πει 4 άτομα για διακοπές, λέω σε όλους ναι (γιατί να τους πω όχι και να τους δυσαρεστήσω) και τελικά το κόβω να την περνάω στο κλεινόν άστυ ή να πάω, όπως κάθε χρόνο, στο χωριό.
3. Οι γονείς έχουν ανέβει στο χωριό, εγώ από τη Δευτέρα δεν έχω βάλει κώλο κάτω (βλέπεις 3 μήνες που έμεινα στη δουλειά, είχα αφήσει πολλές εκκρεμότητες πίσω-όχι κάτι σοβαρό άτομα που δεν έχω δει) και έτσι έχω λυσσάξει εγώ αλλά και τα αδέλφια μου στις έτοιμες πίτσες (sorry about that brothers..).
Κάτι άλλο συνταρακτικό δεν έχει συμβεί (ΟΚ, το ξέρω ούτε αυτά ήταν συναρπαστικά νέα, αλλά δώστε μου λίγο χρόνο να ξαναρχίσω να συνηθίζω και υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερη :Ρ)