Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Back To Reality!!

Γύρισα το απόγευμα απο τις μίνι διακοπούλες που είχα πάει. Ωραία ήταν, χαλάρωση, καφές και βόλτες.. Πήγα και στη Βουλγαρία στο Bansko, σ' ένα βουνό που πηγαίνουν άνθρωποι απο όλη την Ευρώπη και κάνουν σκί. Απλά μαγικά.. Βέβαια, πολύ κρύο και όλο το χιόνι μου ξύπνησε κακές μνήμες. Έτσι ούτε που σκέφτηκα να δοκιμάσω(καλά το σκέφτηκα αλλά μετά μου πέρασε..). Πάντως, γενικά πέρασαν πολύ γρήγορα αυτές οι μέρες, με καλή παρέα, πολύ γέλιο και ξενύχτι.
Απο εδώ και πέρα ξεκινάμε και πάλι το παλιό πρόγραμμα, με πρωινό ξύπνημα(το μισώ!!!) και την αθηναϊκή τρέλα..Καλώς με βρήκατε βρε!!!

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Πάμε Χαβάη


Επειδή δεν είμαι και πολύ καλά αλλά ετοιμάζομαι να την κάνω για 5 μέρες απο την Αθήνα, σας αφήνω με ένα τραγούδι με το οποίο έχει γίνει πανικός.Φυσικά σε μια πιο περίεργη version του videoclip.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!

Σήμερα, συναντήθηκα με κάτι παιδιά από το ΤΕΙ. Μου είπαν οτι ήθελαν βοήθεια σε κάτι μαθήματα για όλο το τρέχον εξάμηνο. Αποφάσισα να τους βοηθήσω(ναι, με το αζημίωτο...). Αυτό σημαίνει 10 ώρες τη βδομάδα, μόνο απογεύματα επειδή το πρωί έχω τη δουλειά και μαζί και η πτυχιακή, η οποία ομολογουμένως έχει μείνει πίσω.
Θεωρώ οτι θα είναι αρκετά δύσκολα, γιατί θα βγει ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα και επειδή πρέπει παράλληλα να ξαναδιαβάσω τα μαθήματα για να τα θυμηθώ.

Όμως, είμαι αισιόδοξη γιατί πιστεύω οτι θα καταφέρω να αντεπεξέλθω και οτι θα φτάσουμε το στόχο μας, να περάσουν τα παιδιά τα μαθήματα. Ακουγόντουσαν με πολλή όρεξη για διάβασμα και έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται. Άντε να δούμε... Εύχομαι και στους τρεις μας: