Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Sex and the City - The movie


Είδα προχθές το Sex and the City. Ουσιαστικά η ταινία είναι ένα μεγάλο επεισόδιο (και όταν λέω μεγάλο το εννοώ, 2:15 ώρες διαρκεί). Η ταινία κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος με τη σειρά και σε όποιον άρεσε η σειρά θα απολαύσει και τη ταινία. Η θεματολογία είναι η ίδια πάνω κάτω : μόδα, φιλία, άντρες, απιστία και φυσικά sex..Οι διάλογοι είναι σε μερικές σκηνές γρήγοροι αν και η ταινία σε μια στιγμή κάνει μία κοιλιά την οποία όμως γρήγορα την ξεπερνά..Ας πούμε όμως και λίγο την υπόθεση για όποιον δεν την έχει ακούσει :
Παρακολουθούμε τις 4 φίλες (Carrie Bradshaw, Samantha Jones,
Charlotte York και Miranda Hobbes) 3 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Η Carrie έχει εκδόσει 3 βιβλία (σκέψου το χρόνος και βιβλίο) και ζει τον έρωτα της με τον Mr. Big. Αποφασίζουν να παντρευτούν και από εκεί αρχίζουν τα δύσκολα..Η Samantha ζει στο Hollywood με τον Smith και φροντίζει για τις δημόσιες σχέσεις του. Κάπου όμως, κοντά στη κρίση των 50, ανακαλύπτει οτι δεν είναι αυτή η ζωή που της ταιριάζει..Η Charlotte έχοντας υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Κίνα μαθαίνει οτι είναι έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας..Τέλος, η Miranda μαθαίνει οτι ο Steve την έχει απατήσει και αποφασίζει να τον διαγράψει από τη ζωή της..
Μη περιμένετε οτι η ταινιά θα κάνει την έκπληξη και θα αποφύγει στο τέλος το happy end, ούτε οτι θα έχει κανένα βαθύτερο νόημα...Κάθε πρωταγωνίστρια θα έχει το happy end που της ταιριάζει και που θα ήθελαν οι fans της σειράς για εκείνη..Γενικά πάντως, εμένα μου άρεσε και πιστεύω οτι είναι μια ταινία για να περάσεις ευχάριστα ένα βράδυ σου..

Για όποιον αποφασίσει να τη δει: Καλή διασκέδαση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: