Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Επικινδυνολογίες και Άγιος ο Θεός..

Κάθομαι μια μέρα να δω τηλεόραση (τί το ήθελα) και εκεί που έχω χαλαρώσει πέφτω πάνω στο trailer της εκπομπής του Ευαγγελάτου "Αποδείξεις και στη πολιτική". Το τί μαυρίλα είχε αυτό το βίντεο δε λέγεται. Δε φτάνει που κάθε μέρα βλέπουμε στις ειδήσεις οτι η οικονομία πάει κατά διαόλου, δε φτάνει που έχουν αρχίσει και σφίγγουν τα ζωνάρια, έχουμε και τον Ευαγγελάτο να βγάζει τέτοιες εκπομπές και τέτοια trailer για να κάνει τηλεθεάσεις. Βέβαια η κορυφαία στιγμή του βίντεο ήταν η φωνή που ακούγεται "Έχετε καταλάβει το μέγεθος της κρίσης;". Όχι ρε ηλίθιε, εσένα περιμένουμε να μας το πεις. Και το κακό είναι οτι αυτή η εκπομπή διογκώνει τόσο πολύ τις καταστάσεις που (sorry για την έκφραση, αλλά μόνο αυτή ταιριάζει) το τόσο το κάνει τόσο. Με τόσες επικινδυνολογίες που ακούγονται, είναι φυσικό ο κόσμος να έχει φοβηθεί και να υπάρχει ανασφάλεια για το μέλλον.
Θυμάστε και πέρυσι τις εκπομπές που έκανε, που όλα τα είχε βγάλει σκάρτα και φυσικά έβγαινε στο τέλος και έλεγε:"Την εκπομπή αυτή δε τη κάναμε για να σταματήσετε να αγοράζετε/ χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα, αλλά για να προσέχετε...".Τί να πρωτοπροσέξουμε αγάπη μου όταν έχεις βγάλει τα πάντα για πέταμα;
Και δε θα ήταν πρόβλημα αν έβγαιναν και το έλεγαν ήρεμα οτι υπάρχει μια οικονομική κρίση αλλά με σύνεση και προσοχή, σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν. Όχι, για να κάνουν νούμερα, μπορούν αν σε πείσουν οτι έχει έρθει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος και οτι δε πρόκειται να σωθούμε με τίποτα(μόνο οι κατσαρίδες έχουν μια ελπίδα-μάλλον γιατί δεν τους ακούνε).
Και εγώ και εσύ μπορεί να καταλάβουμε αυτό που γίνεται και να μην μας επηρεάσει
ψυχολογικά τόσο πολύ, αλλά οι κακόμοιροι οι ηλικιωμένοι που δέχονται όλον αυτό τον καταιγισμό απο διογκωμένες πληροφορίες πώς μπορούν να προστατευτούν;Που πιστεύουν ό,τι τους σερβίρουν απο την τηλεόραση..
Καλή η τηλεθέαση, καλές οι αμοιβές αν κάνουμε επιτυχίες αλλά σκεφτείτε και τον τρόμο που σπέρνετε με αυτά που λέτε και που κάνετε...Μη τα θυσιάζουμε όλα στο βωμό της AGB.

Υ.Γ. Έψαξα στο Internet το trailer της εκπομπής αλλά δυστυχώς δε το βρήκα πουθενά. Αν το βρω θα το ανεβάσω για να δείτε για τί κατάντια μιλάμε.

4 σχόλια:

Javatzis είπε...

Πλάκα πλάκα μία είναι η λύση.
Να μην βλέπεις τηλεόραση!!!

Anastasia είπε...

Μα αφού με αφήνεις μόνη μου και τριγυρνάς στις Ιρλανδικές pub, κάπως πρέπει και εγώ να περάσω τον καιρό μου :Ρ Πάντως σοβαρά η μόνη λύση είναι να σοβαρευτούν λίγο γιατί οι δημοσιογράφοι είναι μια ομάδα ατόμων που τους εμπιστεύεται ο κόσμος.

Theios είπε...

Ο αγαπητός κ.Ευαγγελάτος ξεκίνησε με ακατάλληλα τρόφιμα,,, εντάξει ας κόψουμε το φαϊ.
Συνέχισε με ακατάλληλα στρώματα,,, ok κόβουμε και τον ύπνο!
Μετά μας ενημέρωσε για απάτες με το πετρέλαιο θέρμανσης,,, εντάξει, ας υποστούμε το κρύο!
Αν μη τι άλλο δεν έκανε ρεπορτάζ για τα προφυλακτικά!
Και πάνω που χαρήκαμε οτι σώσαμε το sex, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ SEASON με αποδείξεις στην πολιτική; Ε, οχι, κουράστηκα. Ας αποδείξει ό,τι θέλει, εγώ παραδίδω τα όπλα! :P

Anastasia είπε...

Και όμως φίλε Χρήστο, ο αγαπητός φίλος κ. Ευαγγελάτος,όπως τον λες και εσύ, είχε βγάλει σκάρτα και τα προφυλακτικά. Δε θέλω να αγχωθείς μόνο μια μάρκα μ' έκαψες(ποιά μάρκα είναι δε θυμάμαι).