Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Χριστούγεννα?Πότε?


Λοιπόν εδώ και λίγες μέρες με ταλαιπωρεί ένα μείζον θέμα(λέμε τώρα..). Δε μπορώ να μπω στο κλίμα των Χριστουγέννων. Βρε τί πήγα σε σπίτια γνωστών που έχουν στολίσει, τι γύρισα την Αθήνα και είδα όλες τις βιτρίνες, τί το συζήτησα με γνωστούς. Τίποτα!!
Δε ξέρω αν φταίνε τα θέματα των τελευταίων ημερών, ή αν είναι η μαύρη αλήθεια οτι
μεγαλώνω αλλά φέτος ούτε είχα τη παραμικρή όρεξη να στολίσω. Γενικά, να πω την αλήθεια, μου τη σπάει να είσαι ενήλικας και άτεκνος και να ενθουσιάζεσαι με τα Χριστούγεννα. Να είσαι παιδί, το καταλαβαίνω, περιμένεις δώρα, τα λαμπάκια στο δέντρο. Να είσαι γονιός, πάλι το καταλαβαίνω γιατί βλέπεις το βλαστάρι σου χαρούμενο και ό,τι το κάνει ευτυχισμένο σε κάνει και εσένα. Αλλά να είσαι ενήλικας και να ενθουσιάζεσαι με όλα αυτά μου φαίνεται κουτό. Επίσης, τα Χριστούγεννα, πάντα με έπιανε μια small κατάθλιψη (γιατί μαμά όλοι είναι ζευγάρια και εγώ μπακούρι???).
Αλλά όλα αυτά φέτος, δεν ισχύουν. Είμαστε 3 μέρες πριν, και ούτε τη γνωστή κατάθλιψη νιώθω, ούτε τίποτα. Μέχρι και νηστεία (καλά, mini νηστεία) άρχισα σήμερα για να νιώσω το εορταστικό κλίμα. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις (γιατί φυσικά και σας ενδιαφέρει σαν θέμα, δε το συζητάω)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: